Fire tips til brug af udendørs gulvfliser

Har du en stor have, som du næsten aldrig bruger? Ønsker du at bruge mere tid på udendørsaktiviteter med familie og venner? Måske med noget design og lidt landskabspleje, kan du ændre din baghave til et mere rart sted at være, for både dig og dine gæster. Gulv design eksperter fra Irland kan rådgive husejere omkring deres bedste muligheder for udendørs design, såsom at bruge udendørs fliser fra Sandgaard Beton til at hjælpe med at skabe en gangbro eller en unik gårdsplads. Hvis dette er en mulighed, du gerne vil forfølge, er her fire tips til at komme i gang med processen:

  • Først skal du tage hensyn til det lokale klima. Når der er meget regn eller der er et slemt uvejr, spiller alle disse elementer en stor rolle, når det kommer til valget af dine udendørs flise. Keramik og porcelæn gulvfliser, samt natursten og terracotta fliser, kan bruges som udendørs fliser. Dog kan ikke alle disse materialer modstå alle former for klimaer.
  • På de mere våde områder, kan porcelænfliser være et bedre valg, som den mest holdbare løsning. Porcelæn er også modstandsdygtigt over for skår og ridser. De er ret tætte, hvilket er den store forskel fra keramiske fliser. Porcelænfliser har en lavere absorptionshastighed, og derudover er de frostbestandige.
  • Det er bedst at vælge en udendørs flise, som har en flad overflade, snarere end en glat overflade flise til udendørs brug. Dette er mere vigtigt, når man er i et konstant vådt miljø, som vi til tider kan have i Irland, ja sågar selv i sommermånederne, hvor du formentlig regner med at være udendørs en del mere. For din egen sikkerhed er det bedst at gå med en “skridsikker” flise til udendørs brug
  • Der er forskellige størrelser af udendørs fliser at vælge imellem, samt mange forskellige farver. Mørke fliser er et klogt valg, da de lettere er i stand til at skjule snavs og mudder. Der er mange muligheder, så vælg din flise baseret på dens funktionalitet, samt dens evne til at komplimentere udsigten af dit hus.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*