5 tips til at bruge din sækkevogn

Hos Ergolift er vi store tilhængere af Ergolift sækkevogne. Hvem ville ikke være det? De er en opfindelse, der er genial i dens enkelthed, når det gælder om at transportere genstande over korte afstande, meget nyttig. Det er dog som med alt andet, der er rigtige og forkerte måder at bruge dem på. De sidste du ønsker er en ulykke, især en, der sagtens kunne være undgået.

Læs videre og få 5 praktiske tips, der vil forbedre både din effektivitet og din sikkerhed.

  1. Når du løfter eller flytter gods eller læs, kan rygskader være meget almindelige. Siden hele ideen med en sækkevogn er at gøre processen lettere, må du aldrig trække den, når du flytter med noget. Ved at skubbe sækkevognen, gør du det ikke blot lettere, men du risikerer ikke, at læsse falder på dig, hvis du stopper med et ryk.
  2. Mens vi er ved det om faldende læs, skal du sørge for at de læs er ordentligt fastgjort med en kraftig nylonrem, før du begynder at flytte det. Før du bruger remmen, skal du undersøge den og sikre, at den ikke er flosset, flået eller har tegn på andre defekter.
  3. Du kende godt de der mennesker, der tager ud og handle og så forsøger at bære alle poserne ind i en omgang? Sådan må du ikke være, når du bruger en sækkevogn. Hvis du overlæsser den, er der større risiko for, at læsset falder sammen, så hvis det er nødvendigt at dele et stort læs op i flere mindre læs, skal du gøre det.
  4. For lettere læs er det i orden at bruge en tohjulet sæ Men hvis læsset er tungt, er det klogere at bruge en firhjulet sækkevogn. Den fordeler vægten mere ligeligt, og den er meget lettere at bruge.
  5. Vær omhyggelig med personlig beskyttelse. Et godt par læderhandsker vil beskytte hænderne, hvis der er skarpe kanter på læ Et godt par sko, såsom støvler med stål i tåen kan beskytte fødderne mod at blive kørt over eller mod faldende genstande.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*