Tips til design af en carport

Før du kan lave dit carport design fra Bases skal du vide præcis, hvad du skal bruge den til. Planer til en carport, hvor du vil parkere en bil, vil være anderledes end planer til en carport, hvor du skal opbevare en campingvogn, og anderledes end en carport, der senere vil blive lavet om til anden brug. Du skal også finde ud af, om det skal være en enkelt eller en dobbelt carport. Tillige med de anførte tips, vil dette på alle måder sikre, at din carport vil fungere bedst muligt til formålet.

Резултат с изображение за carport

Minimumsmål

Før du designer din carport, skal du vide, hvad der skal opbevares i den. Hvis den skal huse en lang båd, skal du lægge den ekstra længde til byggeplanen for en almindelig carport. Det samme gælder for højden, da en campingvogn vil være højere end en truck eller bil, og den rette højde skal medtages i planerne. Selv hvis du kun har planer om at opbevare ATV’er i rummet, skal du planlægge at gøre det stort nok til en bil eller et lille værksted, for du ved aldrig, hvilken højde du måske får brug for senere, og det er bedre at bygge carporten rigeligt stor til at begynde med end at skulle lægge en meter til senere.

Резултат с изображение за carport

Tilgængelige materialer

Du har et par forskellige materialer at vælge imellem, når du skal bygge din carport. Designet kan variere alt efter, hvad du vælger. Metal er meget holdbart og det billigste valg. Der er beslag, der holder delene sammen og danner en fast struktur. Du kan også vælge Alumiwood. Det er et aluminiumsprodukt, der er fremstillet til at ligne træ, så det matcher eksisterende strukturers design bedre. Træ er endnu et populært valg og er som regel også det dyreste. Det kræver mere vedligeholdelse at holde det godt i stand, men det er let at bygge til nøjagtige specifikationer.

Резултат с изображение за carport

Carport ombygninger

Hvis du på et eller andet tidspunkt får lyst til det, vil du have mulighed for at lave din carport om til en helt anden opbevaringsløsning, du skal bare holde følgende for øje. Man kan bygge mange forskellige typer carporte om til garager eller værksteder. Hvis den oprindelige carport er designet korrekt, vil det ikke være vanskeligt at tilføje vægge og en dør til den. Det er også muligt at ombygge visse carporte til lukkede terrasser.

Færdighedsniveau

Når man designer en carport, skal man tage færdighedsniveauet for den person, der bygger den, i betragtning. Hvis du ansætter en entreprenør til at gøre arbejdet, skal du sørge for, at de er kvalificerede til elinstallationen, så den overholder lokale bygningsreglementer. Hvis du selv skal stå for projektet, skal du sørge for at være opmærksom på de lokale bygningsreglementer og på, hvilke tilladelser kan være påkrævet for dit byggeri. Hold dig dine begrænsninger for øje, når du fører dit carport design ud i livet.

Carporte kan give en ekstra overdækket parkeringsplads eller opbevaringsplads for nødvendige forsyninger og ATV’er. De kan udformes på mange måder, så de kan huse alle mulige slags køretøjer. Når du designer din carport, skal du huske på alle de måder, den kan bruges på, og indlemme dem i dit design.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*