Købervejledning til brand pits & terrassevarmere

Det, den bedste terrassevarmer fra SolaMagicShop eller brand pit har? Varme nok til dine behov. Hvis din højeste prioritet er at få masser af varme uden at betale i pose og sæk, bør du først se på en terrassevarmer. Tag BTU vurderinger med et gran salt; de kan være ret nyttige, især hvis man sammenligner forskellige terrassevarmere fra samme fabrikant, men tjek brugerfeedback for at finde ud af, hvilke terrassevarmere er mest tilbøjelige til at holde folk dejligt varme. Pits af flaskegastypen kan varme tingene op næsten lige så meget som en terrassevarmer, og de kan give dine udendørsaktiviteter virkelig hyggelige. De er dog dyrere end terrassevarmere — sommetider i betydelig grad.

Резултат с изображение за terassevarmer

Godt udseende. Enhedens æstetiske appel er specielt vigtig for en brand pit, siden halvdelen af fornøjelsen ved at bruge den, som regel kommer fra at betragte flammerne. Selv billige, enkle brand pits er som regel attraktivt udformet.

Nem montering. Tjek brugeranmeldelser, før du handler, for at finde ud af, om der er nogen mærkværdigheder ved monteringsprocessen, der ikke forekommer af anvisningerne.

Enkel drift. For terrassevarmere og brand pits, der bruger flaskegas, bør det være let at tænde op i og slukke enheden, tilpasse temperaturen og flammehøjden, og tilføje brændstof.

Sikkerhedsfunktioner. Eksempler omfatter vægtede fødder, automatiske slukningsventiler på enheder med gasflasker og gnistværn på brand pits til afbrænding af træ.

Solid konstruktion. Søg efter solid konstruktionskvalitet og en holdbar overfladebehandling, der vil modstå rust og korrosion. Dækninger er en god investering for brand pits, der skal stå udendørs hele året, og de følger med visse modeller.

Резултат с изображение за terrasse varmer

En garanti. Terrassevarmere leveres som regel med et års garanti, men brand pits til træfyring kan være dækket i så lidt som seks måneder eller endnu mindre.

Hvad du skal vide, før du køber

Kend reglerne. Før du begynder at se dig om efter en terrassevarmer eller, i særdeleshed, en brand pit, skal du gøre dig fortrolig med eventuelle lokale bestemmelser, der måtte begrænse deres størrelse, materialevalg eller brug.

Hvor meget plads har du brug for at opvarme? De fleste fritstående terrassevarmere til flaskegas har en termisk ydelse på 40.000 BTU eller mere, og brand pits til gas har en lignende ydelse. Producenter hævder ofte, at dette kan øge udetemperaturer med mellem 10 og 25 grader i en radius af ca. 3 meter. Men brugeranmeldelser tyder på, at disse skøn er overdrevne. I virkeligheden er opvarmningsområdet nærmere mellem 1 og knap 2 meter eller mindre i koldt blæsevejr. De mindre bordmodeller, som kun producerer 10.000 BTU eller deromkring, kan kun opvarme op til godt en halv meter omkring varmelegemet. Elektriske terrassevarmere (enten standard eller halogen) afgav mindst varme af dem allesammen – de fleste forbruger modeller er normeret til 1500 watt (eller mindre), hvilket svarer til omkring 5100 BTU. Brand pits til træ har ikke BTU-tal – deres eneste formål er at huse det bål, du bygger inden i dem. Hvis du ønsker at opvarme et stort område, anbefaler eksperter at placere flere terrassevarmere 2,5 til 6 meter fra hinanden.

Hvordan er vejret, hvor du bor? Terrassevarmere fungerer bedst i milde klimaer. Hvis du bor i et meget koldt eller blæsende område, kan det være nødvendigt med flere terrassevarmere for at skabe varme nok. Vinden kan også påvirke terrassevarmere på andre måder. Propan terrassevarmere kan være sværere at tænde, og åben ild i en brand pit kan blæse ud, hvis vinden er stærk nok. En stærk vind udgør også et vælteproblem for mindre terrassevarmere, især de lettere bordmodeller. Hvis du bor i et blæsende område, er det specielt vigtigt at vælge en terrassevarmer, der er tung og stabil, eller at overveje en varmeudstrålende el-varmer. De bedste modeller har en kontakt, der automatisk slukker for varmeapparatet, hvis det vælter. Endelig kan du, hvis det regner hyppigt, hvor du bor, kigge efter en model med rustfast overfladebehandling. Hvis du vælger en brand pit, skal du sørge for, at den leveres med et dække, så du undgår, at den fyldes med regnvand, eller at man i det mindste kan købe et ved siden af.

Резултат с изображение за terrasse varmer

Vil du gerne flytte rundt med opvarmningssystemet? Mange brand pits – især dem, der bruger flaskegas – er meget tunge og vil være næsten umulige at flytte med, når du har opstillet dem. Nogle er beregnet til permanent installation. Mindre brand gruber til træ kan derimod flyttes omkring på terrassen eller endda tages med på ture. Terrassevarmere i bordmodel til flaskegas er meget bærbare, hvis de kører på en gasflaske på 0,5 kg, men ikke når de er sluttet til en tung gasflaske på 10 kg. Fritstående terrassevarmere, der kører på flaskegas, er normalt vægtet for at undgå, at de vælter, så hvis du gerne vil flytte rundt med din, skal du kigge efter en model, der er udstyret med hjul. Elektriske terrassevarmere er begrænset til at stå, hvor stikkontakterne er, da de skal tilsluttes der.

Har du nogen, der kan hjælpe med monteringen? Ifølge anmelderne, er monteringen af mange terrassevarmere i vores rapport i virkeligheden et job for to personer, uanset hvad producenten lover. Hvis du planlægger at samle enheden på egen hånd, skal du vælge en model, der er forholdsvis enkel at samle.

Har du børn? Elektriske terrassevarmere er den mest børnesikre type, da der ikke er nogen flammer. Terrassevarmere, der kører på flaskegas, er ofte udstyret med funktioner, der gør dem sikrere at bruge omkring børn. Se efter børnesikrede forbindelser, velafbalancerede sokler, og allervigtigst, en automatisk vippe-slukke funktion, som slukker for terrassevarmeren, hvis den vælter. Sørg også for, at de varmeproducerende dele er langt over børnehøjde, og at modeller med hjul ikke flytter sig, når de står. Brand pits har åben ild og/eller sider, der kan blive meget varme at røre ved. De bør ikke anvendes omkring børn uden tilstrækkeligt opsyn af en voksen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*