Beyonce Knowles – en Pop Divas Tur til Berømmelse

Når du har så meget talent og skønhed i overflod, er du altid bestemt til berømmelse, sådan er historien om Beyonce Knowles. Lige siden hun var en lille pige, har hendes talent været ubestridelig. Alle talentspejderne længtes efter at få hendes skrevet under, men det var hendes far, der i sidste ende hjalp hende nå hendes potentiale ved at styre en piges pop band, der gik på at skabe historie i en verden af musik i 90’erne. Beyonce blev en af gruppens medlemmer Destinys Child, som har solgt over elleve millioner albums over hele verden. Den fødte amerikanske stjerne også trivedes som en solo artist i livet efter indtræden i bandet, hvor hun var i stand til at samarbejde med nogle prominente musikere i branchen. Beyonce er også kendt som dronningen og modeikon af musikindustrien i dag.

Selvom stjernen havde erhvervet et navn i showbusiness med hendes arbejde med Destinys Child, var det Beyonce solokarriere som hjalp hende eksplodere i den internationale arena. Med udgivelsen af hendes første soloalbum Crazy in Love, modtog hun udbredt kritikeros og anerkendelser fra hele verden. Debutalbummet vandt hendes mange individuelle priser og ry som et af de mest spændende kunstnere til at komme ud af den amerikanske musikscene i de seneste år. Beyonce er også blevet berømt for sine blændende dansetrin og stilfuldt valg af mode slidt. Stjernens musikvideoer er generelt kendetegnet ved elegante outfits og livlig, karismatiske koreografi funktioner. Udover, at være blevet begavet med uendelige mængder af talent, Beyonce har også en dyb passion for mode.

Резултат с изображение за Beyonce Knowles

Den amerikanske musiker er en utrolig livlig karakter, der er kendt for at oplive enhver type situation. Beyonce sikkert retfærdiggjort etiketten givet hende som Mrs Bootyliscious ved at vise sig i en fejlfri figursyet sort kjole til et arrangement for at fejre lanceringen af hendes hit album. Stjernen var iført en Tom Ford mosaik kjole ledsaget af perfekt matchende høj lår støvler. Sangeren lykkedes at lave em fantastisk indgang i hendes nye kjole fra en ønskelig figur. Lige siden Beyonce viste sig med stil er flere berømtheder begyndt at begære efter den seneste kjole linje fra Tom Ford. Sangeren sidst forårsaget udbredt vanvid blandt hendes fans med den uventede udgivelsen af hendes seneste album. Beyonce har også haft held med at fremme hendes nye koncepter og stilarter med udgivelsen af den nye plade.

Beyonce blev gift med milliardær rap musiker Jay Z i et af de mest ekstravagante begivenheder af året. Jay Z sammen med Beyonce har været en massiv beundrer af Casio ure. Begge berømtheder sørger for at de støtter virksomhedens produkter gennem deres musikvideoer og reklamer. Du har sikkert set dem stolt vise urmagerens nyeste modeller på arrangementer og sociale netværk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*